top of page

Toimitusehdot

Toimitusehdot voimassa 1.7.2023 alkaen.

 

Toimitusehdot My Magical Heart ja My Magical Yoga-verkkokauppaan.

Verkkokauppa on Tmi Ilo Yllättää (Y-Tunnus 2480823-1) hallinnoima. 

Verkkokaupasta voit tilata fyysisiä tuotteita ja verkkokursseja. Tuotteiden hinta sisältää arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

 

Verkkokaupasta tilaaminen.

Toimitamme fyysisiä tuotteita vain Suomeen.

Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostiin, tarkistathan, että antamasi sähköpostiosoite on oikein. Mikäli et saa tilausvahvistusta, tarkista myös roskaposti.

Hyväksyessään tilauksen, asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Kaikissa ongelmatilanteissa olethan yhteydessä myyjään (katja@iloyllattaa.fi).

Verkkokurssi avautuu verkkosivustolle.

Rekisteröidy sivustolle, rekisteröityminen ei maksa mitään (rekisteröityneille on myös vaihtelevia maksuttomia etuja). Luomillasi tunnuksilla kirjaudut myöhemmin sisään ja pääset kaikkiin ostamiisi kurssimateriaaleihin. 

Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa useimmilla kansainvälisillä luottokorteilla (mm. Visa, Mastercard, American Express). Maksun välittäjänä toimii kansainvälisesti tunnettu ja luotettava Stripe.

Halutessasi voit pyytää lasku vaihtoehtoa, laskun saat sähköpostiisi ja ostamasi tuotteen kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Ota yhteyttä viestillä joko verkkosivuston lomakkeen kautta tai sähköpostilla (katja@iloyllattaa.fi). 

Lähihoidot voit maksaa myös saapuessasi paikalle, sovi hoitoajasta viestillä tai puhelimitse. Maksutavat pankki/luottokortti, MobilePay tai käteinen. 

Toimituskulut ja -tavat

Toimituskulut lisätään kassalla tuotteiden mukaisesti. 

Voit myös valita toimitustavaksi noudon ja sopia viestillä noutopaikan Jyväskylän alueella, (Ritoniemi tai keskusta). Nouto on maksuton. 

Tuotteesta riippuen toimitus joko postin tai matkahuollon pakettina. Toimituskulu 6e/paketti. 

Tilaukset, joissa on mukana toimituskuluttomia tuotteita (huovutetut voimaeläimet), toimitetaan ilman toimituskuluja, vaikka lisänä olisi myös muita tuotteita.

Halutessasi paketin toimitettavan johonkin tiettyyn pakettiautomaattiin, liitä toiveesi tilauksen yhteydessä kohtaan “lisää huomautus” verkkokaupan kassasivulla. 

Tilaukset toimitetaan mahdollisimman pian, varastossa olevat tuotteet, jotka on maksettu tilauksen yhteydessä, postitetaan viimeistään tilausta seuraavana päivänä. Laskulla maksetut postitetaan kun maksusuoritus näkyy tilillämme. 

Poikkeuksista toimitusaikojen suhteen olemme yhteydessä asiakkaaseen välittömästi. 

Vaihto- ja palautusehdot

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vain käyttämättömät, myyntikuntoiset tuotteet voidaan palauttaa. Palautuksesta on aina sovittava ensin myyjän kanssa (katja@iloyllattaa.fi).

Asiakas vastaa palautuksen kustannuksista. Postiennakolla lähetettyjä palautuksia ei lunasteta. 

Palautuksissa tuotteen hinta palautetaan asiakkaalle.

Ilmoitus mahdollisesta palautuksesta/vaihdosta, viallisesta tuotteesta tai virheellisestä toimituksesta tulee tehdä mahdollisimman pian oston jälkeen myyjälle, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden sisällä tilauksesta. 

Jos paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ota välittömästi yhteyttä lähimpään postin tai matkahuollon toimipisteeseen ja myyjään. 

Paketin noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus tai palautus. 

Noutamattomista paketeista, jotka palautuvat lähettäjälle veloitamme 20 euron maksun hyvityksenä aiheutuneista kuluista ja vaivasta. 

Force Majeure

Myyjä  ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Pidätämme oikeuden muutoksiin toimitusehdoissa.

bottom of page