top of page
  • Writer's pictureKatja

Mitä energiahoidossa tapahtuu?

Päivitetty: 1. lokak. 2023

Sinun tilanteesi on ainutlaatuinen. Sinun elämäsi on johtanut sinut tähän pisteeseen. Kaikki tapahtumat ja elämääsi muokanneet olosuhteet ovat muovanneet sinusta sen, joka olet tänään.


Myös ne keinot, joilla hyvinvointiasi voidaan tukea ovat yksilölliset.


Pinnalla olevat asiat vapautuvat ensimmäisenä. Kiputilat ja mieltä painavat asiat hoidetaan ensimmäisenä niin keho-mieli päästää irti jatkuvasta stressitilasta.


Sitä mukaan kun kehoon vapautuu tilaa, päästään myös hoitohetkessä syvemmällä oleviin asioihin. Traumoihin, jotka ovat seuranneet sinua ehkä vuosikymmenien ajan. Tietoinen mieli saattaa piilottaa meiltä liian vaikeilta tuntuvia asioita ja joskus voimme purkaa kehoon jääneitä traumoja energian tasolla, ilman että tietoisella mielellä tarvitsee edes tietää mitä on vapautunut.


Joidenkin asioiden kanssa on hyödyksi ymmärtää myös tietoisesti, mitä tapahtuu. Voi olla, että pelkästään oivallus oireiden aiheuttajasta, juurisyystä, riittää vapauttamaan sen keho-mielestä.


Jo yksi hoitokerta johtaa parempaan oloon. Pinnalla olevat haasteet saadaan purettua heti ja saat tilaa katsoa asioita laajemmasta näkökulmasta.


Siinä kohtaa kun haluat lähteä kuorimaan sipulia pidemmälle ja vapautua syvemmällä olevista blokeista, voidaan hoitokertoja jatkaa tarpeen mukaan. Jokainen hoito on erilainen, koska olet joka kerta eri tilanteessa. Hoitokertojen välillä voi olla pitkäkin aika.


Joskus sisälläsi olevat asiat lähtevät purkautumaan lankakerän lailla kun pintakerros on vapautettu ja saatat kaivata apua ja tukea ehkä nopeastikin muuttuvaan olotilaasi sopeutumiseen. Paraneminen tapahtuu myös aina omalla yksilöllisellä tavallasi ja nopeudella, jota ei aina itse voi hallita.


Kaikki mitä sisältäsi nousee pintaan, on jotain, mistä sinulla on lupa vapautua. Kun keho vapauttaa traumoja, saa myös mieli päästää niistä irti. Miettimällä ja märehtimällä mieleen nousevia asioita pidät niistä kiinni ja jo kerran vapautuneet haasteet asettuvat uudestaan kehoosi. Muista siis, että mitä ikinä hoito nostaa pintaan, huomaa se, oivalla ja iloitse siitä, että vihdoin vapaudut tästäkin asiasta.


Hoitohetki on monien asioiden summa. Vapautuminen ja rentoutuminen tapahtuu kun saat luvan vain olla ja antaa kehosi ja tiedostamattoman mielesi johdattaa sinut kohti kevyempää oloa.


Oivallukset ovat tietoiselle mielelle lääkettä, kehon vapautuminen stressitilasta parantaa myös fyysisiä vaivoja ja kaiken nivoo yhteen ymmärrys siitä, että voit itse hallita tunteitasi ja ohjata omaa elämääsi haluamaasi suuntaan.
18 katselukertaa0 kommenttia

Comentarios


bottom of page